Search
Euro
English

G3411 inkjet

Manufacturer: Canon
Компактен дизајн! Печати, копирај и скенирај во боја со Wi-Fi дополнителна опција. Извонреден квалитет со ниска потрошувачка поради ефтините мастила.
SKU: MFPG3411
€157.46
i h

Придобивки

 • Во кутијата следуваат мастила за 12,000 црно бели отпечатоци или 7,000 колор отпечатоци
 • Wi-Fi опција за поврзување
 • Печати отпечатоци но и фотографии во боја 
 • Ефтини мастила

Потребни мастила GI-490-425 МКД со ДДВ

0.0 0
Write your own review Close
 • Only registered users can write reviews
*
*
 • Bad
 • Excellent
*
*
*

Придобивки

 • Во кутијата следуваат мастила за 12,000 црно бели отпечатоци или 7,000 колор отпечатоци
 • Wi-Fi опција за поврзување
 • Печати отпечатоци но и фотографии во боја 
 • Ефтини мастила

Потребни мастила GI-490-425 МКД со ДДВ