Search
Denar
English

СО МАСТИЛО

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Високопродуктивен А3 печатач во боја
ден 12.259,00
Picture of G3411 inkjet

G3411 inkjet

Компактен дизајн! Печати, копирај и скенирај во боја со Wi-Fi дополнителна опција. Извонреден квалитет со ниска потрошувачка поради ефтините мастила.
ден 9.660,00
Picture of G2400 inkjet

G2400 inkjet

Ефикасен мултифункционален печатач со ефтини мастила. Копирај скенирај и печати во боја
ден 8.400,00
Picture of G1400 inkjet

G1400 inkjet

Совршен за создавање на квалитетни отпечатоци со ниски трошоци.
ден 7.350,00
Picture of Canon PIXMA G1411

Canon PIXMA G1411

Висококвалитетен инкџет печатач во боја со ефтини мастила.
ден 7.770,00
Picture of Canon PIXMA G2411

Canon PIXMA G2411

Висококвалитетен мултифункциски печатач со мастила. Скенирај , копирај и печати во боја.
ден 8.820,00
Picture of Canon PIXMA G4411

Canon PIXMA G4411

Мултифункциски уред со мастила во боја. Скенирај, печати и копирај со висок квалитет и ниски цени. Дополнително, Wi-Fi и автоматски повлекувач на хартија DADF.
ден 16.562,00
Picture of Canon PIXMA MG2550S

Canon PIXMA MG2550S

Одличен принтер Се-во-едно! Принтај печати и скенирај во боја.
ден 2.730,00
Picture of PIXMA TS3151

PIXMA TS3151

Принтер, скенер и копир со инкџет технологија+Wi-Fi+Cloud+3,8 cm Display
ден 3.780,00
Picture of PIXMA MG3650S Red

PIXMA MG3650S Red

Wi-Fi, Print, Copy, Scan, Cloud Link - Се во едно печатач во боја
ден 3.990,00