Search
US Dollar
English

ПРОЕКТОРИ

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of Canon LV-X310ST

Canon LV-X310ST

Преносен XGA проектор,компактен и со мали димензии кој што продуцира слики со висока острина на мала оддалеченост.
$877.18
Picture of Canon LV-X320

Canon LV-X320

Компактен XGA проектор со мали димензии кој што продуцира слика со одличен квалитет и висока осветленост, го прават одличен избор за секојдневна употреба.
$488.15
Picture of Canon LV-WX320

Canon LV-WX320

Ултра лесен и компактен WXGA проектор кој што прудуцира слика со висок квалитет и осветлување.Вградена мрежна картица како и поврзување преку HDMI или MHL го прават одличен избор за секојдневна употреба.
$624.22
Picture of Canon LV-WX310ST

Canon LV-WX310ST

Компактен и пренослив WXGA проектор наменет за продуцирање на слика на мала оддалеченост со широк формат на слика.
$995.50