Search
Euro
English

КОЛОР

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of i-SENSYS MF633Cdw

i-SENSYS MF633Cdw

Повеќефункционален ласерски печатач во боја, со ракување на екран на допир, двострано печатење за поголема продуктивност и директна безжична врска.
€280.69
Picture of i-SENSYS LBP653Cdw

i-SENSYS LBP653Cdw

LBP653Cdw е совршена опција за мали претпријатија на кои им е потребен висококвалитетен и сигурен ласерски уред во боја.
€297.80
Picture of i-SENSYS MF635Cx

i-SENSYS MF635Cx

Напреден повеќефункционален ласерски печатач во боја, дизајниран да ја зголеми продуктивноста на малите претпријатија. Печати, скенирај двострано и копирај користејќи го ЛЦД екранот од 12,7 инчи.
€342.30
Picture of i-Sensys LBP611Cn

i-Sensys LBP611Cn

Ласерски печатач во боја што заштедува простор, нуди брзини на печатење до 18 стр./мин. и функции што поддржуваат користење во движење. Перспективни висококвалитетни перформанси и лесно одржување - идеално за мали и домашни канцеларии.
€167.73
Picture of i-SENSYS MF732Cdw

i-SENSYS MF732Cdw

MF732Cdw на малите деловни претпријатија им нуди целосно "сè-во-едно" повеќефункционално решение.
€414.18
Picture of i-Sensys LBP613Cdw

i-Sensys LBP613Cdw

Овој ефикасен и практичен ласерски печатач во боја е дизајниран за користење во домот и во мали канцеларии и нуди импресивни и висококвалитетни перформанси, но и практични функции како компатибилност со мобилни уреди и двострано печатење.
€215.65
Picture of i-SENSYS MF734Cdw

i-SENSYS MF734Cdw

Овој повеќефункционален ласер во боја претставува одлично решение за SME претпријатијата.
€499.76
Picture of i-Sensys LBP654Cx

i-Sensys LBP654Cx

LBP654Cx се одликува со ефикасна брзина на печатење до 27 стр./мин., интуитивен екран на допир во боја од 12,7 cm и библиотека со иновативни апликации, поради што е најдобар ласерски печатач со една функција за мали претпријатија.
€342.30