Search
Denar
English

ПЕЧАТАЧИ

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of I-SENSYS MF421dw

I-SENSYS MF421dw

Сигурен мултифункциски уред наменет за канцеларии и работни групи, лесен за користење со многубројни функции.Печати, скенирај и коприрај на еден уред. Ласерскиот уред користи кертриџ CRG 052/052H.
ден 19.425,00
Picture of i-SENSYS MF633Cdw

i-SENSYS MF633Cdw

Повеќефункционален ласерски печатач во боја, со ракување на екран на допир, двострано печатење за поголема продуктивност и директна безжична врска.
ден 17.220,00
Picture of PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Високопродуктивен А3 печатач во боја
ден 12.259,00
Picture of SELPHY CP1000

SELPHY CP1000

Фото печатач кој што е ултра компактен и лесен за носење.Се карактеризира со брзо,лесно професионално печатење на високо-квалитетни фотографии.Со неговите мали димензии и преносливост ви дава коплетна слобода да ги печатите своите фотографии било каде.
ден 5.490,00
Picture of G3411 inkjet

G3411 inkjet

Компактен дизајн! Печати, копирај и скенирај во боја со Wi-Fi дополнителна опција. Извонреден квалитет со ниска потрошувачка поради ефтините мастила.
ден 9.660,00
Picture of i-SENSYS LBP351x

i-SENSYS LBP351x

Печатење со голем капацитет кое е идеално за работни места со приоритет за продуктивност на кои им е потребен флексибилен црно-бел ласерски печатач.
ден 45.150,00
Picture of i-SENSYS LBP653Cdw

i-SENSYS LBP653Cdw

LBP653Cdw е совршена опција за мали претпријатија на кои им е потребен висококвалитетен и сигурен ласерски уред во боја.
ден 18.270,00
Picture of i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Ласерски мултифункциски уред-копирај, скенирај и печати со брзина од 18 страни во минута.
ден 9.870,00
Picture of i-SENSYS MF635Cx

i-SENSYS MF635Cx

Напреден повеќефункционален ласерски печатач во боја, дизајниран да ја зголеми продуктивноста на малите претпријатија. Печати, скенирај двострано и копирај користејќи го ЛЦД екранот од 12,7 инчи.
ден 21.000,00
Picture of G2400 inkjet

G2400 inkjet

Ефикасен мултифункционален печатач со ефтини мастила. Копирај скенирај и печати во боја
ден 8.400,00