Search
Denar
English

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of i-SENSYS MF633Cdw

i-SENSYS MF633Cdw

Повеќефункционален ласерски печатач во боја, со ракување на екран на допир, двострано печатење за поголема продуктивност и директна безжична врска.
ден 17.220,00
Picture of i-SENSYS MF635Cx

i-SENSYS MF635Cx

Напреден повеќефункционален ласерски печатач во боја, дизајниран да ја зголеми продуктивноста на малите претпријатија. Печати, скенирај двострано и копирај користејќи го ЛЦД екранот од 12,7 инчи.
ден 21.000,00
Picture of i-SENSYS MF732Cdw

i-SENSYS MF732Cdw

MF732Cdw на малите деловни претпријатија им нуди целосно "сè-во-едно" повеќефункционално решение.
ден 25.410,00
Picture of i-SENSYS MF734Cdw

i-SENSYS MF734Cdw

Овој повеќефункционален ласер во боја претставува одлично решение за SME претпријатијата.
ден 30.660,00