Search
Denar
English

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of I-SENSYS MF421dw

I-SENSYS MF421dw

Сигурен мултифункциски уред наменет за канцеларии и работни групи, лесен за користење со многубројни функции.Печати, скенирај и коприрај на еден уред. Ласерскиот уред користи кертриџ CRG 052/052H.
ден 19.425,00
Picture of i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Ласерски мултифункциски уред-копирај, скенирај и печати со брзина од 18 страни во минута.
ден 9.870,00
Picture of i-Sensys MF113w

i-Sensys MF113w

3-во-1 Ласерски Мултифункциски Принтер: печати, принтај и скенирај, со брзина од 22 страни во минута.
ден 11.760,00