Search
Denar
English

ЕДИНЕЧНА ФУНКЦИЈА

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of i-SENSYS LBP653Cdw

i-SENSYS LBP653Cdw

LBP653Cdw е совршена опција за мали претпријатија на кои им е потребен висококвалитетен и сигурен ласерски уред во боја.
ден 18.270,00
Picture of i-Sensys LBP611Cn

i-Sensys LBP611Cn

Ласерски печатач во боја што заштедува простор, нуди брзини на печатење до 18 стр./мин. и функции што поддржуваат користење во движење. Перспективни висококвалитетни перформанси и лесно одржување - идеално за мали и домашни канцеларии.
ден 10.290,00
Picture of i-Sensys LBP613Cdw

i-Sensys LBP613Cdw

Овој ефикасен и практичен ласерски печатач во боја е дизајниран за користење во домот и во мали канцеларии и нуди импресивни и висококвалитетни перформанси, но и практични функции како компатибилност со мобилни уреди и двострано печатење.
ден 13.230,00
Picture of i-Sensys LBP654Cx

i-Sensys LBP654Cx

LBP654Cx се одликува со ефикасна брзина на печатење до 27 стр./мин., интуитивен екран на допир во боја од 12,7 cm и библиотека со иновативни апликации, поради што е најдобар ласерски печатач со една функција за мали претпријатија.
ден 21.000,00