Search
Denar
English

ЕДИНЕЧНА ФУНКЦИЈА

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of i-SENSYS LBP351x

i-SENSYS LBP351x

Печатење со голем капацитет кое е идеално за работни места со приоритет за продуктивност на кои им е потребен флексибилен црно-бел ласерски печатач.
ден 45.150,00
Picture of i-Sensys LBP6030B + 2 оригинал тонери CRG735

i-Sensys LBP6030B + 2 оригинал тонери CRG735

Одличен и економичен ласерски печатач.
ден 13.210,00
Picture of i-Sensys LBP162dw

i-Sensys LBP162dw

Ласерски црно-бел печатач
ден 11.760,00
Picture of i-Sensys LBP212dw

i-Sensys LBP212dw

Црно-бел А4 ласерски печатач, со висок квалитет и брзина од 33 страни во минута придонесува до ефикасност при работа.
ден 10.920,00
Picture of i-Sensys LBP214dw

i-Sensys LBP214dw

Одличен за работни групи, ласерски печатач со 38 страни во минута.
ден 13.230,00
Picture of i-Sensys LBP251dw

i-Sensys LBP251dw

Ласерски принтер, А4 формат, издржлив и одличен за работа. Одличен за печатење на големи обеми во мали бизнис канцеларии и работни групи. Тонер CRG719 и CRG719H
ден 11.550,00
Picture of i-Sensys LBP312x

i-Sensys LBP312x

Печатете висококвалитетни црно-бели документи со голема брзина на работното место со помош на овој канцелариски печатач со голема брзина и мали димензии. Печатење со брзини до 43 стр./мин. за A4 формат и 65 стр./мин. за A5 формат со компактен и флексибилен уред на кој може да му се додадат уште три дополнителни касети за хартија и кој е идеален за динамични опкружувања во кои се потребни уреди со мали димензии.
ден 28.770,00
Picture of i-Sensys LBP710Cx

i-Sensys LBP710Cx

Брз колорен принтер со висок капацитет на испечатени копии идеален за динамични работни групи.
ден 28.350,00
Picture of i-Sensys LBP712Cx

i-Sensys LBP712Cx

Брзина и висок квалитет. Ласерски колорен принтер, со огромен капацитет за хартија, идеален за работни групи кои сакаат да бидат продуктивни и ефикасни користејќи ги капацитетите на печатачот.
ден 36.750,00